text

Dr Nadia Esterblom

DREAM – Dr Esterblom Aesthetic Medicine,

EN DEL AV

Dr. Nadia Esterblom, grundare av Dr. Esterblom Aesthetic Medicine och Västermalms Privatklinik, är legitimerad läkare och specialiserar sig inom estetisk medicin. Hon har deltagit vid ett flertal expert och masterkurser och utbildningar både i Sverige och i utlandet och är även certifierad som estetisk behandlare av REBS – Rådet för estetiska behandlingar i Sverige. Som kursledare för såväl REBS som Medicera, Sveriges officiella distributör för Vivacy, Stylage utbildar hon även annan legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal inom estetik och säkerhet.

DREAM erbjuder ett professionellt och personligt bemötande med ett artistiskt öga och känsla för perfektion. Det viktigaste är att patienten mår bra, från insidan och ut och känner sig trygg på kliniken.

Välkommen till en klinik där du kan vara dig själv och slipa på ditt yttre.

text

Klinikens tjänster och personal

 

Förutom vårt skönhetsteam som består utav estetiskt behandlande läkare och hudterapeut erbjuder vi även privatvård på kliniken.

I ett team av läkare, sjuksköterska, kiropraktor och samtalsterapeut jobbar vi förebyggande mot bla kroniska sjukdomar.

Vi lyssnar till dig som patient.

Hos oss på Västermalms Privatklinik kan du boka din anpassade kompletta hälsokontroll . Vi utmärker oss genom att ha nästintill inga till väldigt korta väntetider.

 

text

 

Besök www.vastermalmsprivatklinik.com eller skicka mail till info@vastermalmsprivatklinik.se för bokning av hälsokontroll, egen provtagning, läkar- och sjuksköterskekontakt, kiropraktik, extentiella samtal eller estetiska tjänster samt andra besök hos vår hudterapeut.

Besök www.fysoptima.se för att boka tid med vår kiropraktor.

Extentiella samtal bokas via mail eller telefon till Nina på nina@vastermalmsprivatklinik.se eller 073 – 81 00 508

Du kan även boka dina besök enkelt via bokadirekt.

Ni kan också nå oss på telefon på

021 – 338 02 05

Telefontider:

Måndag 10-12 

Tisdag 10-11

Onsdag 10-11 


 

 

text

Hos DREAM på Västermalms Privatklinik möts du av hög kvalitet och engagemang utöver det vanliga med medicinsk expertis och en vision att bedriva en säker verksamhet där patienten alltid står i fokus, att ständigt utvecklas och kunna erbjuda individualiserade och skräddarsydda behandlingar till varje patients behov.

 

 

text

Estetisk konsultation

Sedan 2021 är det lag på att en konsultation ska genomföras minst 48 h innan planerad behandling eller om du inte besökt kliniken på mer än 6 månader.

Detta för att du som pat ska ha en betänketid innan utförandet av en estetisk behandling efter att du fått all information om behandlingsalternativ, risker, för- och nackdelar samt fått chansen att ställa alla dina frågor och funderingar.

Vid svårigheter att ta sig in till kliniken för ett fysiskt besök vad gäller konsultation så finns möjligheten att utföra denna digitalt om lämpligt.

Maila oss då på info@vastermalmsprivatklinik.se

Skicka med lite bilder (osminkad) tillsammans med information om dig själv, önskemål, förväntningar och frågor och funderingar.

 

text