text

Dr Nadia Esterblom, grundare av Dr. Esterblom Aesthetic Medicine och Västermalms Privatklinik

DREAM – Dr Esterblom Aesthetic Medicine , en del av Västermalms Privatklinik.

Dr. Nadia  är legitimerad läkare och specialiserar sig inom estetisk medicin. Hon har deltagit vid ett flertal expert och masterkurser och utbildningar både i Sverige och i utlandet och är även certifierad som estetisk behandlare av REBS – Rådet för estetiska behandlingar i Sverige. Som kursledare för såväl REBS som Medicera, Sveriges officiella distributör för Vivacy, Stylage utbildar hon även annan legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal inom estetik och säkerhet.

Varför estetiska behandlingar bör utföras av läkare med gedigen kompetens är just för att den kunskap denne besitter efter många timmars studier och övningar på kadaver ger en förståelse och känsla för yrket som inte kan mätas med andra utbildningar.

Hos DREAM på Västermalms Privatklinik möts du av hög kvalitet och engagemang utöver det vanliga med medicinsk expertis och en vision att bedriva en säker verksamhet där patienten alltid står i fokus, att ständigt utvecklas och kunna erbjuda individualiserade och skräddarsydda behandlingar till varje patients behov.

DREAM erbjuder ett professionellt och personligt bemötande med ett artistiskt öga och känsla för perfektion. Det viktigaste är att patienten mår bra, från insidan och ut och känner sig trygg på kliniken.

Välkommen till en klinik där du kan vara dig själv och slipa på ditt yttre.

text

Klinikens tjänster och personal

I ett team av läkare, sjuksköterska och psykolog bedriver vi även friskvård på Kliniken. Vi jobbar förebyggande och lyssnar till dig som patient. Hos oss på Västermalms Privatklinik kan du boka din anpassade kompletta hälsokontroll . Vi utmärker oss genom att ha nästintill inga till väldigt korta väntetider.

Besök www.vastermalmsprivatklinik.com eller skicka mail till info@vastermalmsprivatklinik.se för bokning av hälsokontroll, psykoterapi eller egen provtagning.

Ni kan också nå oss på telefon på 021 – 338 02 05

Telefontider: Måndag 10-12 , Onsdag 10-12 , Fredag 10-12

 

text

text

text