text

Dr Esterblom Aesthetic Medicine har grundats av Nadia Esterblom

Hon är legitimerad läkare och specialiserar sig inom injektionsbehandlingar. Hon har deltagit vid ett flertal expert och master kurser och utbildningar både i Sverige och i utlandet och är även certifierad och utbildare för REBS – Rådet för estetiska behandlare i Sverige. Sedan slutet på 2020/början på 2021 blev Nadias kompetens efterfrågad och hon utbildar nu även estetiska behandlare för REBS men också Medicera som är Sveriges officiella distributör för Stylage, Vivacy. Det som utmärker en välutbildad estetisk läkare är många timmars praktiska övningar på kadaver – detta ger en förståelse och känsla för yrket som inte kan ersättas med andra utbildningar.

Hos DREAM möts du av hög kvalitet och engagemang utöver det vanliga med medicinsk kunnig injektionsbehandlare med en vision att bedriva en säker verksamhet där patienten alltid står i fokus, att ständigt utvecklas och kunna erbjuda individualiserade och skräddarsydda behandlingar till varje patients behov.

DREAM erbjuder ett professionellt och personligt bemötande med ett artistiskt öga och känsla för perfektion. Det viktigaste är att patienten mår bra, från insidan och ut och känner sig trygg på kliniken.

Välkommen till en klinik där du kan vara dig själv och slipa på ditt yttre.

text

Klinikens tjänster och personal

I ett team av läkare och specialistsjuksköterska bedriver vi även friskvård på Klinken. Vi jobbar förebyggande och lyssnar till dig som patient. Välkommen att besöka esterblommedicin.com eller skicka mail till esterblommedicin@protonmail.com för bokning av hälsokontroll, intyg eller annan friskvårdstjänst.