text

Information

Hudföryngring med mesoterapi där man använder sig antingen av den berömda och säkra PRP tekniken, så kallade vampyr behandling eller endast av särskilt utvalda vitaminer och mineraler i en mix av ren, mycket koncentrerad hyaluronsyra och till exempel natriumfosfat för ögonpartiet.

Den populäraste hudföryngrande behandlingen just nu är utan tvekan PROFHILO.

Profhilo är en stabiliserad produkt som efter injektion finns kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

Profhilo är extra populär då ämnet, till skillnad från klassisk mesoterapi, endast injiceras i 5 punkter på vardera ansiktshalva – hela behandlingen består alltså av totalt 10 injektionspunkter.

En kur består av 2 behandlingar med 1 månads mellanrum och därefter rekommenderas 1 behandling om året för att bibehålla bästa resultat.

Om PRP metoden väljs tas blod från patienten som sedan centrifugeras så att man erhåller tillväxtfaktorer och blodplättar som blandas med hyaluronsyra och sedan injiceras med väldigt tunn nål i ansiktet.

På detta vis föryngras huden och kollagen bildas, fina linjer och rynkor försvinner men även ärr och akne ärr behandlas.

text

Hudföryngring med Hyalift

Hudföryngring med Hyalift 75 proactive.

3-6 behandlingar rekommenderas med en 1 veckas mellanrum.

Denna behandling kan jämföras med Profhilo – fler stick men en mindre kostnad. Med Hyalift kan du även behandla vilket du själv önskar – Ansikte, hals, nacke, dekolletage, händer, lår, mage.

3-6 behandlingar rekommenderas med en 1 veckas mellanrum.

text

Rekommendationer

För PRP rekommenderas 2-4 behandlingar för maximal effekt med 2-3 veckors mellanrum.

För klassisk mesoterapi med nål rekommenderas 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum.

Att tänka på innan innan din mesoterapi behandling med PRP

  • Undvik blodförtunnande medel minst 3 dagar men helst 1 vecka innan behandling – det vill säga Magnecyl, Aspirin, Ibuprofen, vitamin E och omega-3 men även mat rik på omega-3 fetter så som fisk och avokado. Detta för att minska risken för blåmärken då blodet inte hinner koagulera normalt på grund av blodförtunningen.  Även ginko biloba rekomenderas att undvikas.
  • Drick rikligt med vatten då det är svårare att dra blod om man är uttorkad.
  • Gör inte behandlingen vid feber eller pågående infektion i kroppen.
  • Träning går utmärkt innan behandling men efter behandling ska träning undvikas samma dag då detta riskerar att plasman sprider sig på grund av att blodcirkulationen höjs.

Områden

Ansikte

Hals

Dekolletage

Händer

Ögon

Även kallad mesoeye – Hudhydration, ögonkontur och mörka ringar.