Ansiktsbehandlingar

Hudanalyser

text

Möt vår Auktoriserade Hudterapeut Sara

♥                                                                

Hos Sara får du hjälp att aktivt jobba för och bibehålla en fin och välmående hud samtidigt som vi förebygger bla åldrande och andra skador på huden.

Här får du ligga och njuta och bli omhändertagen och slappna av!

Hennes kunskaper inom hudvård är oersättliga och vi värderar henne högt!

Hos Sara kan du även boka andra behandlingar så som exempelvis manikyr, kika mer på våra tjänster på bokadirekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

text

Gör en hudanalys och skräddarsy din individuella hudvårdsrutin.

 

Med hjälp av en speciellt utformad hudvårdsanalys hjälper vi dig att skräddarsy din individuella hudvårdsrutin. Genom att mäta fukt och sebum i hudens olika zoner kan vi sammanställa en hudvårdsrutin som du sedan kan följa upp för att säkerställa dig att produkterna verkligen funderar för dig.

 

Vid önskemål om hudanalys med läkare får du också chansen att diskutera faktorer som livsstil, vardagliga rutiner och eventuella genetiska anlag som kan ha en negativ påverkan på din hud och dens mående och du lämnar med värdefulla tips och råd om hur du bäst tar hand om dig själv – inifrån och ut!

Från en acne-benägen, ung hud till en mogen, solskadad hud. Vi erbjuder något för alla!

Rätt och hälsosam hudvård ska inte vara överdrivet dyrt och oåtkomligt.

 

 

text

Skin Analyzer

Dermatologer har framställt Skin analyzern som mäter fukt och sebumproduktionen i ansiktets alla zoner. Dina värden analyseras sedan och sammanställs utefter en tabell utformad för att optimera din hudvård efter just dina behov.

Du kan sedan följa upp dina värden på nytt för att utvärdera effekten av din individuella hudvårdsplan.


 

text

Vi har efter noggrann analys och bedömning med kunskap om huden och dess funktion och basala behov i olika åldrar och tillstånd, valt att ta in SkinPlan. Dessa produkter är utformade av dermatologer och det vi gillar mest är att produkternas ingredienslista är kort och koncist – inga extra onödiga ingredienser och inte heller några inaktiva ämnen som endast ska locka den okunniges öga och dennes pengar. Hudvårdstrender ändras ständigt men se till att inte låta din hud skadas eller fortsätta felbehandlas – huden återspeglar ditt inre och är dessutom kroppens största organ!

text

Vi erbjuder också SkinPlans patenterade smarta solskydd som utifrån UV-strålningens styrka (som smart och busenkelt mäts med hjälp av en speciellt utformad remsa som kommer på solskyddets förpackning, denna riktas mot solens strålar och du kan läsa av ett värde) och din hudtyp visar hur länge du egentligen kan vistas i solen utan att skada din hud.

Vi har de senaste åren ökat medvetenheten kring solens påverkan på huden, solskador och malignt melanom men ännu utsätter vi oss för risker genom att gå på marknadsföringsknep, öka SPF med en falsk säkerhet att du är skyddad hur länge du än vistas i solen.