text

Du kan söka dig till oss för olika hudåkommor

Vi erbjuder konsultation av hudförändringar med dermatoskop där läkare utvärderar hudförändringen och efter förutsättningar erbjuder olika behandlingsalternativ för att avlägsna dessa om så önskas, eller över remitterar dig vid misstanke om malignitet.

 

Är du ute efter att avlägsna hudförändringar kommer läkaren först att undersöka dessa och sedan att avlägsna dem på bästa sätt med ett tillfredställande estetiskt resultat. De olika behandlingsformerna består av skrapning, stans, excision eller med hjälp av elektriska impulser – dessa kan också kombineras för bästa resultat. Lokalbedövning injiceras i huden vilket gör behandlingen smärtfri.

text

Lider du av acne eller acneärr kan du söka dig till oss

Är du trött på att bli förskriven antibiotika eller andra preparat som inte hjälper just din typ av acne eller provat alla hemmakurer och lovande hudvård för acneärr utan markant förbättring kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder utredning med provtagning och behandling.

Här blir du erbjuden alternativa behandlingar som tex medicinsk peeling (se avsnittet medicinsk peeling för mer information).

Vi behandlar även pigmenteringar, melasma och andra hudåkommor. Skicka ett mail till beautybydream@outlook.com med frågor och funderingar eller fyll i kontaktformuläret du finner på hemsidan.

text

text

Lipom

Borttagning av benigna, alltså godartade utväxter eller så kallade tumörer. Kan exempelvis handla om:

  • Lipom – fettknuta
  • Aterom – talgkörtelcysta som vid infektion kan ge besvär eller vara estetiskt störande.
  • Dermoidcysta etc

+ 2000 kr per extra växt.

Resultat

Resultat efter endast 1 behandling av acneärr med subscission och fillers, 1-4 behandlingar rekommenderas beroende på utgångsläge.

Medicinsk peeling med TCA

Behandling av Melasma - Hormonella hyperpigmenteringar