text

Information om fillers i Västerås

På kliniken i Västerås erbjuder vi alla typer av behandlingar med fillers, bland annat:

 • Läppförstoring
 • Hudföryngring
 • Volym – Midface filler, lyft etc.
 • Konturering – Käklinje, kinder, haka
 • Facial Optimization där harmoni skapas genom att balansera ansiktets proportioner
 • Näskorrigering
 • Tear Trough eller förbättring av området under ögonen
 • Även kroppfillers – korrigera hip dips eller öka volym i rumpan.

Kombopaket med flera milliliter fillers, kombinationsbehandingar med botox eller andra behandlingar erbjuds.

text

Konsultation

Osäker på vilken behandling som passar dig?

Sedan 1 juli 2021 ska alla nya kunder och patienter på kliniken boka en konsultation minst 48 timmar innan utförandet av den planerade behandlingen. Detta för att patienten ska få en betänketid efter det att all information tilldelats samt eventuella rekommendationer eller behandlingsalternativ angivits.
Konsultationskostnaden dras från behandlingspriset!

I utvalda fall kan konsultationen utföras digitalt. Skicka mail till beautybydream@outlook.com med din förfrågan.

Alla priser, paket och erbjudanden finner ni på bokadirekt.se

 

– fillers Västerås –

text

Fillers Västerås – Radiesse

Radiesse är kollagenstimulerande filler som har en lyftande förmåga och ger dig en finare hy. Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar vilket medför slappare och rynkigare hud. Radiesse bidrar med en mekanisk stimulans som får fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och finare hud.

Lämplig även för dig ÖVER 70 år! Detta är revolutionerande då andra injektionsbehandlingar inte rekommenderas för personer i den åldern.

Man kan använda Radiesse för att bygga långvarig volym eller för att återställa hudens struktur – eller både och.

Omedelbart resultat med fillers

När vi använder Radiesse för att bygga volym syns resultatet omedelbart. Arbetar vi med huden så ser du resultat på en gång med det blir ännu bättre de kommande månaderna. Slutresultatet uppnås ungefär nio månader efter behandling. Resultatet är en finare och fastare hud samt mindre fina linjer och rynkor.

Hållbarheten uppskattas till ungefär 2,5 år.

En spruta räcker till behandling av mellanansikte, kinder / käklinje eller båda händerna. Vi kan även behandla dekolletage eller annat önskat område med fillers.

1 spruta ger 2 – 3 ml Radiesse beroende på spädning och område som behandlas.

Radiesse: 6500 kronor per spruta.

– fillers Västerås – 

text

Kroppsfillers

Trött på att du inte lyckas uppnå dina kroppsideal eller vill du helt enkelt bara ha en quick fix och ha det bästa av två världar?

Med hjälp av kroppsfiller baserad på hyaluronsyra får du din dröm rumpa inom 30 minuter på ett säkert sätt. Behandlingstiden är avsatt för 1 h för att förbereda kunden inför behandling. Denna metod ger omedelbara resultat.

Rumplyft: Oftast krävs mellan 10 – 50 ml per sida beroende på önskemål och man förväntar sig en hållbarhet på ca 2 år.
(Partikelstorleken är större vid kroppsfillers och därför väntas en längre hållbarhet. Hållbarheten kan vara längre vid upprepade behandlingar men hållbarheten är givetvis individuell och längre hållbarhet kan väntas redan vid första behandling men pga av mycket tryck och rörlighet vid speciellt injicering av rumpa estimeras hållbarheten till 2 år)

1 spruta innehåller 10 ml.
Pris satt per 10 ml.

10 ml kan användas för att räta ut ojämnheter och få en finare visuell form.

Vi erbjuder även Skulptera på kliniken, behandling med detta preparat går ut på att stimulera kroppens egna kollagenproduktion. Denna metod är särkilt populär i USA. Sculptra används främst för att korrigera hip-dips, celluliter men även för att öka volym.

En konsultation med Läkare måste alltid bokas, oavsett om du är ny på kliniken som patient eller ej. Detta för att diskutera mängd och pris. Konsultationskostnaden dras från behandlingspriset.

– fillers Västerås – 

Resultat

Fillers Västerås – svar på några vanliga frågor

text

Vad består fillers av och hur fungerar det?

Fillers består av Hyaluronsyra, en fuktbindande sockermolekyl som finns i kroppen naturligt. Tillsammans med kollagen är det hyaluronsyran som upprätthåller hudens lager och struktur samtidigt som den ger huden volym och fukt. När man blir äldre minskar mängden hyaluronsyra i kroppen vilket leder till volymförlust och minskad spänst i huden. Därför är behandlingar med just fillers så fördelaktigt. Vi använder oss inte av permanenta fillers på kliniken, och detta för att minska risken för komplikationer och oönskade resultat.
En enkel och relativt smärtfri behandling som kan ge din hud ett riktigt lyft.

text

Varför är det bättre att använda fillers jämfört med permanenta preparat?

Alla människors ansiktet åldras och strukturer förändras med tiden. Minskad volym och elasticitet orsakas av förändringar i underhudsfett, skelett, muskler och hud. Därför ökar risken för bestående komplikationer om man använder permanenta fillers. Då dessa i kombination med åldersförändringar kan skapa ojämnheter i kroppens vävnader. De permanenta medlen kan förflytta sig och skapa problem på oönskade ställen i ansiktet. Permanenta fillers kan därför ge oönskade resultat på lång sikt. De kan inte heller korrigeras eller ”lösas upp” om man skulle ångra resultatet.

text

När ser jag resultatet en behandling med fillers?

Resultatet syns direkt efter behandling.
Beroende på material och produkt som används och beroende på område som behandlas, kan fillern jobba genom att dra åt sig mer eller mindre fukt. Pga detta kan det ta upp till 2 veckor att se slutresultat av en fillerbehandling.
Svullnad är generellt vanligt upp till 2 veckor efter en behandling med filler. Vid behandling av läppar kan svullnaden kvarstå längre – detta är individuellt och beror också på vilken teknik man väljer att behandla läpparna med.
Sedan 1 juli 2021 är det lag på att en konsultation genomförs minst 48 timmar innan utförandet av den planerade behandlingen. Under denna konsultation får patienten veta allt den bör veta om en fillerbehandling, vad hen bör tänka på innan och efter. På Västermalms Privatklinik och hos DREAM erbjuds patienterna bla en kräm som dämpar blåmärken helt kostnadsfritt.

text

Kan jag börja jobba direkt efter behandlingen?

I de allra flesta fall går det alldeles utmärkt att återgå till arbete och andra rutiner. En lätt ömhet och rodnad kan uppstå samt en svullnad svars omfattning är helt individuell, men den ska inte vara något hinder för arbete och brukar dessutom försvinna inom några dagar. För vissa kan det uppstå svullnader eller blåmärken som kan kvarstå upp till 10 dagar – 2 veckor.

text

Hur länge håller en fillersbehandling?

Hur lång hållbarheten av en fillersbehandling är beror på flera olika faktorer. De viktigaste är vilket område som behandlas, olika delar i ansiktet har olika varaktigheter beroende på hur vävnaden under huden ser ut. Även ämnesomsättning och livsstil kan påverka hållbarheten, detta är ingen regel utan endast faktorer som kan spela in. Det som kan sägas om hållbarheten är månader till år.

text

Kan fillers leda till några biverkningar?

Vi arbetar bara med de bästa produkterna på marknaden och de betraktas alla som säkra produkter som förknippas med mycket få komplikationer. Denna låga grad av komplikationer kring fillers beror på att de ämnen som injiceras är naturliga och ger en tillfällig effekt. Om något går fel, vilket är ovanligt, så försvinner problemen i takt med att kroppen bryter ner produkten.
Vid akuta komplikationer hanteras dessa på plats enligt protokoll och vi är väl utbildade för att snabbt identifiera och hantera dessa utan risk för kvarstående skador.

Här är några av de komplikationer som ändå kan uppstå i ovanliga fall:

 • Infektioner på punkten där injiceringen sker.
 • Tillfälliga ojämnheter och asymmetrier på behandlade områden.
 • Blödningar, svullnader eller blåmärken kan uppkomma kort efter behandling med fillers. Dessa försvinner oftast inom en vecka.
 • Irritationer, rodnader, utslag och överkänslighet kan uppstå, men även dessa reaktioner är oftast av övergående art.

Intresserad av en behandling med fillers i Västerås? Välkommen att kontakta oss på Västermalms Privatklink och DREAM – alla behandlingar utförs att certifierad och legitimerad läkare som även utbildar för REBS – Rådet för estetiska behandlingar i Sverige och Medicera, Sveriges officiella distributör för Stylage, Vivacy.